ACM gaat deels mee in klacht RailGood over randvoorwaarden voor gebruik emplacement Venlo

Afbeelding: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Amersfoort / 504.934

De Autoriteit Consument & Markt heeft woensdag de klacht van RailGood namens een aantal goederenvervoerders deels gegrond verklaard. De kwestie draaide om de randvoorwaarden die ProRail hanteert voor het gebruik van het emplacement Venlo.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is chef redactie van SpoorPro en de RailTech-titels.

1 reactie op “ACM gaat deels mee in klacht RailGood over randvoorwaarden voor gebruik emplacement Venlo”

Illya Vaes|04.08.22|13:53

Die verplichte consultatie van vervoerders door ProRail en/of de ACM zijn duidelijk (een) papieren tijger(s) als de ACM niets meent te kunnen doen zolang die vakjes op de bureaucratische formuliertjes zijn aangevinkt maar ProRail alle bezwaren altijd naast zich neerlegt, wat ook het geval is bij 99% van de sloopbesluiten (“saneren” betekent “gezond maken” en is dus ONjuist) waar voor veel belastinggeld functionaliteit wordt verwijderd om een fractie ervan in onderhoud te besparen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.