GVT systeem voor niet-kraanbare trailers

GVT Intermodal Freight Management wordt BTT

GVT systeem voor niet-kraanbare trailers

De Nederlandse spoorgoederenvervoerder GVT Intermodal Freight Management heeft een naamswijziging aangekondigd. Het bedrijf zal vanaf januari volgend jaar opereren onder de naam BTT Freight Management. Dat werd bekendgemaakt tijdens de European Silk Road Summit in Amsterdam op 7 en 8 december.

Voor deze naam is gekozen, omdat die veel meer het familiebedrijf zou weerspiegelen, legt Roland Verbraak uit, directeur van het bedrijf dat nu nog opereert als GVT Intermodal Freight Management. Dit familiebedrijf, ooit gestart door Will Versteijnen, gaat nu verder onder de naam BTT. “Om te benadrukken waar GVT thuishoort, heeft het bedrijf gekozen voor de naamswijziging.”

Nieuwe diensten in 2021

Als BTT lanceert het logistieke bedrijf uit Tilburg komend jaar een paar nieuwe diensten, maar die moeten nog bekend worden gemaakt, zei Verbraak tijdens de conferentie.

Wel vermeldde hij dat de nieuwe dienst tussen Rotterdam en Moskou die in oktober door Smartcontainer en Ruscon is gelanceerd, mogelijk ook een tussenstop krijgt in Rzepin, in het westen van Polen. “Dit is iets waar we als partners van deze dienst in geïnteresseerd zijn. In deze regio is veel vraag naar modeartikelen uit Nederland en we hebben daar al een terminal. We werken eraan om dit volgend jaar te realiseren.”

Specialist in transport en distributie

GVT is specialist in transport en distributie in de Benelux. Het bedrijf beschikt over een fijnmazig netwerk en exploiteert onder meer een spoorgoederenverbinding tussen Tilburg en China.

Lees:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Hendriëlle de Groot

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.