Kombiverkehr breidt netwerk uit met Rail Terminal Greenport Venlo

Rail Terminal Greenport Venlo. Foto: Cabooter

Logistiek dienstverlener Kombiverkehr neemt vanaf volgende maand Rail Terminal Greenport Venlo op zijn aanbod van diensten voor de Rhine-Alpine Corridor en zal wekelijks vijf treinen laten rijden van en naar de Intermodal Terminal in het Italiaanse Mortara.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is chef redactie van SpoorPro en de RailTech-titels.

1 reactie op “Kombiverkehr breidt netwerk uit met Rail Terminal Greenport Venlo”

Pat Rick|20.08.21|12:33

Dit zou een extra motivatie zijn om de verdubbeling van Kaldenkerken – Duelken te versnellen. Dit is al decennialang in de wacht, terwijl het succes van de IC Eindhoven – Dusseldorp hier afhankelijk is.

Het stukje stelt niks voor en er is al passeerspoor op de tussenliggende stations. Enige spannende is de bypass in Viersen. Hier is al een ruimtereservering, maar omwonenden zetten zich schrap voor geluidshinder. Zal extra maatregelen vereisen, zoals bij derde spoor Emmerik – Oberhausen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kombiverkehr breidt netwerk uit met Rail Terminal Greenport Venlo | SpoorPro.nl

Kombiverkehr breidt netwerk uit met Rail Terminal Greenport Venlo

Rail Terminal Greenport Venlo. Foto: Cabooter

Logistiek dienstverlener Kombiverkehr neemt vanaf volgende maand Rail Terminal Greenport Venlo op zijn aanbod van diensten voor de Rhine-Alpine Corridor en zal wekelijks vijf treinen laten rijden van en naar de Intermodal Terminal in het Italiaanse Mortara.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is chef redactie van SpoorPro en de RailTech-titels.

1 reactie op “Kombiverkehr breidt netwerk uit met Rail Terminal Greenport Venlo”

Pat Rick|20.08.21|12:33

Dit zou een extra motivatie zijn om de verdubbeling van Kaldenkerken – Duelken te versnellen. Dit is al decennialang in de wacht, terwijl het succes van de IC Eindhoven – Dusseldorp hier afhankelijk is.

Het stukje stelt niks voor en er is al passeerspoor op de tussenliggende stations. Enige spannende is de bypass in Viersen. Hier is al een ruimtereservering, maar omwonenden zetten zich schrap voor geluidshinder. Zal extra maatregelen vereisen, zoals bij derde spoor Emmerik – Oberhausen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.