Uitzending SpoorProTV 17 juni

Kijk hier de nieuwsuitzending van SpoorProTV terug

Deze week was de tweede aflevering SpoorProTV, het actualiteitenprogramma voor de spoorbranche. In deze uitzending kwam woensdag een video-interview voorbij, waarin directeur Jan Lagasse van North Sea Port uitleg gaf over het spoorproject Rail Ghent Terneuzen.

In de studio sprak hoofdredacteur Marieke van Gompel van SpoorPro met Lieven Goethart van Lineas over de voordelen die de aanleg van de missing link tussen Gent en Terneuzen biedt voor het internationaal spoorgoederenvervoer.

Kijk de volledige uitzending hier nog eens terug:

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.