Mark en Julian Remie van Raillogix, Spoormannen van het Jaar

Directeuren Raillogix verkozen tot Spoormannen van het Jaar

Directeuren Mark en Julian Remie van Raillogix zijn donderdag benoemd tot Spoormannen van het jaar 2016. De winnaars zijn bekendgemaakt tijdens het Spoorcongres in Rotterdam.

Raillogix is een dochteronderneming van RailReLease. RailReLease is een onafhankelijke logistieke dienstverlener voor de verhuur van wagons en locomotieven. Het doel van Raillogix is om de flexibiliteit binnen het railgoederenvervoer te vergroten en daardoor railtransport aantrekkelijker te maken.

Spoorman van het Jaar

De titel Spoorman van het Jaar is bestemd voor iemand die zich in zijn of haar beroepspraktijk sterk maakt voor het spoorgoederenvervoer. De verkiezing wordt georganiseerd door voorlichtingsbureau Rail Cargo. Vorig jaar werd directeur Hans Cabooter van Cabooter Rail Cargo in Venlo verkozen tot Spoorman van het Jaar.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.