Stefan Schenk, RailTech Conference, SBB, Track Access Charges

‘Spoorroute met bochten duurder door Zwitsers tariefsysteem’

Het nieuwe Zwitserse systeem voor de berekening van de gebruikersvergoeding voor het spoor, dat is gebaseerd op slijtage die de voertuigen veroorzaken, zal vanaf de start op 1 januari 2017 nog niet perfect zijn. Maar het is een grote stap in de juiste richting. Zo omschreef Stefan Schenk, hoofd Contracten en Verkoop Treinpaden bij de Zwitserse spoorwegen SBB, het nieuwe systeem voor de spoortarieven, tijdens de Track Access Charges Summit onlangs in Bern tijdens de sessie: Wear Based Verhicle Charging. Dat RailTech-congres werd georganiseerd door ProMedia Europoint, zusterbedrijf van SpoorPro.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Bart Pals

Bart Pals is hoofdredacteur van Nieuwsblad Transport, een zusteruitgave van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Spoorroute met bochten duurder door Zwitsers tariefsysteem’ | SpoorPro.nl
Stefan Schenk, RailTech Conference, SBB, Track Access Charges

‘Spoorroute met bochten duurder door Zwitsers tariefsysteem’

Het nieuwe Zwitserse systeem voor de berekening van de gebruikersvergoeding voor het spoor, dat is gebaseerd op slijtage die de voertuigen veroorzaken, zal vanaf de start op 1 januari 2017 nog niet perfect zijn. Maar het is een grote stap in de juiste richting. Zo omschreef Stefan Schenk, hoofd Contracten en Verkoop Treinpaden bij de Zwitserse spoorwegen SBB, het nieuwe systeem voor de spoortarieven, tijdens de Track Access Charges Summit onlangs in Bern tijdens de sessie: Wear Based Verhicle Charging. Dat RailTech-congres werd georganiseerd door ProMedia Europoint, zusterbedrijf van SpoorPro.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Bart Pals

Bart Pals is hoofdredacteur van Nieuwsblad Transport, een zusteruitgave van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.