Hans Cabooter, directeur, Cabooter Railcargo

Spoorsector kiest opnieuw voor beste spoorman of spoorvrouw

De spoorsector kan net als vorig jaar een ‘Spoorman of Spoorvrouw van het jaar’ nomineren. De titel is bestemd voor iemand die zich in zijn of haar beroepspraktijk sterk maakt voor het spoorgoederenvervoer. De verkiezing wordt georganiseerd door voorlichtingsbureau Rail Cargo. Het is mogelijk om tot 30 april een spoorprofessional te nomineren.

Vorig jaar is directeur Hans Cabooter van Cabooter Rail Cargo in Venlo verkozen tot Spoorman van het Jaar. Cabooter Railcargo is een opstappunt voor maritiem railvervoer van en naar de mainports Rotterdam, Antwerpen en Amsterdam alsmede voor het continentaal railvervoer voor treinen naar Midden-, Oost- en Zuid-Europa. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in het transport, overslag, opslag van bulk en stukgoed, maar ook voor intermodale eenheden zoals containers, trailers en wissellaadbakken.

Nominatie

Nominaties voor verkiezing ‘Spoorman of spoorvrouw van het jaar 2016’ kunnen voorzien van een motivatie worden gemaild naar info@railcargo.nl onder vermelding van ‘Spoorman/vrouw van het jaar 2016’. De winnaar zal tijdens het Spoorcongres op donderdag 19 mei aanstaande in Rotterdam, bekend worden gemaakt.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.