Directeur UIC: spoor moet concurrentiepositie verbeteren

Jean Pierre Loubinoux, directeur, UIC, foto: Philippe Fraysseix

De transportsector zal zich in de toekomst steeds meer op de wensen van de reiziger en de verlader moeten richten, zonder direct voor een specifieke modaliteit te kiezen. Of het nu om zwaar goederenvervoer, elektrische auto’s of stedelijk OV gaat. Er dient een transportmix te komen, met het spoor als ruggengraat. Om dat te bereiken moet de spoorsector haar concurrentiepositie verbeteren. Dat zegt directeur Jean-Pierre Loubinoux van de International Union of Railways (UIC). Loubinoux geeft op 19 november een presentatie over Duurzaam spoor tijdens de Railway Technology Conferences in Parijs.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “Directeur UIC: spoor moet concurrentiepositie verbeteren”

Erland Tegelberg|06.08.15|13:54

We kunnen de productiviteit veel beter verhogen door toelatingsprocedures te versnellen en de ambtelijke processen te vereenvoudigen. Internationale transporten zijn dramatisch complex en (dus?) traag.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Directeur UIC: spoor moet concurrentiepositie verbeteren | SpoorPro.nl

Directeur UIC: spoor moet concurrentiepositie verbeteren

Jean Pierre Loubinoux, directeur, UIC, foto: Philippe Fraysseix

De transportsector zal zich in de toekomst steeds meer op de wensen van de reiziger en de verlader moeten richten, zonder direct voor een specifieke modaliteit te kiezen. Of het nu om zwaar goederenvervoer, elektrische auto’s of stedelijk OV gaat. Er dient een transportmix te komen, met het spoor als ruggengraat. Om dat te bereiken moet de spoorsector haar concurrentiepositie verbeteren. Dat zegt directeur Jean-Pierre Loubinoux van de International Union of Railways (UIC). Loubinoux geeft op 19 november een presentatie over Duurzaam spoor tijdens de Railway Technology Conferences in Parijs.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “Directeur UIC: spoor moet concurrentiepositie verbeteren”

Erland Tegelberg|06.08.15|13:54

We kunnen de productiviteit veel beter verhogen door toelatingsprocedures te versnellen en de ambtelijke processen te vereenvoudigen. Internationale transporten zijn dramatisch complex en (dus?) traag.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.