Betuweroute, goederenlijn

Treinverkeer Betuweroute stilgelegd wegens brandmelding

Keyrail heeft maandagochtend het treinverkeer op de Betuweroute een korte tijd stilgelegd vanwege een brandmelding in het kantoorpand van de spoorbeheerder. Dat betekende dat al het aanwezige personeel, inclusief de treindienstleiders, het pand moesten verlaten.

Woordvoerder Ezra Drost van Keyrail: “Rond tien uur ging het brandalarm af. Waarschijnlijk is dat door stof veroorzaakt. Daarom kon de brandweer na drie kwartier het pand al weer vrijgeven. Al vrij snel daarna zijn de treinen weer gaan rijden.”

De treindienstleiders zorgen voor de veilige afwikkeling van het treinverkeer op de Betuweroute.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.