Goederentrein, spoorgoederenvervoer

Strijd om titel Spoorman of -vrouw van het jaar begonnen

Voorlichtingsbureau Rail Cargo heeft het startsein gegeven voor een nieuwe editie van de jaarlijkse verkiezing ‘Spoorman of spoorvrouw van het jaar’.

De titel is bestemd voor iemand die zich in zijn of haar beroepspraktijk sterk maakt voor de promotie van het railgoederenvervoer. Vorig jaar mocht Cor Hoenders, voormalig directeur van Rail Service Centrum Rotterdam, zich Spoorman van het jaar noemen vanwege zijn verdiensten voor het spoorvervoer van en naar de Rotterdamse haven. Hij nam de titel over van Henk Schaafstal, de toenmalige senior supply chain engineer & railcoördinator van Sabic Europe, die begin vorig jaar plotseling overleed.

Nomineren kandidaten

Nominaties, voorzien van een motivatie, kunnen tot en met 31 maart naar Rail Cargo gestuurd worden via info@railcargo.nl onder vermelding van ‘Spoorman / Spoorvrouw van het jaar’. Rail Cargo zal de uitslag bekend maken tijdens het Spoorcafé op 18 april in het Zalmhuis in Rotterdam.

Auteur: Bart Pals

Bart Pals is hoofdredacteur van Nieuwsblad Transport, een zusteruitgave van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.