Wedstrijdvoorwaarden Zomerrubriek

  1. Iedere deelnemer mag maximaal tien foto’s insturen.
  2. Stuur je foto’s naar redactie@spoorpro.nl onder vermelding van ‘Spoorfoto’.
  3. De foto’s zijn gemaakt bij een spoorproject dat deze zomer plaatsvindt.
  4. Vermeld bij de inzending je contactgegevens en functienaam.
  5. De redactie van SpoorPro maakt op maandag 3 september 2018 de winnaar bekend van de fotowedstrijd. De winnaar zal hierover per e-mail of telefoon worden geïnformeerd. Indien SpoorPro binnen vijf dagen geen reactie heeft ontvangen, wordt de prijs automatisch toegekend aan nummer twee. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  6. Jouw beeldmaterieel wordt na inzending in een foto-album geplaatst op de website van SpoorPro en gedeeld via onze verschillende social media-kanalen.
  7. Deelnemers aan de zomerrubriek geven SpoorPro toestemming om de foto’s, onder naamsvermelding, aan te passen dan wel te hergebruiken op de website en de sociale media-kanalen van SpoorPro.
  8. De deelnemer geeft toestemming tot de verwerking van persoonsgegevens in verband met deelname aan de prijsvraag. SpoorPro mag de persoonsgegevens opnemen in haar gegevensbestand, dat vertrouwelijk zal worden behandeld (zie ons privacybeleid).
  9. SpoorPro zal in geen geval persoonsgegevens (e-mailadres, telefoonnummer) openbaar maken of met derden delen.
  10. SpoorPro is niet aansprakelijk voor schades, uitgaven, verliezen die voortkomen uit, of verband houden met deze zomerrubriek en prijsvraag, of het gebruik van een prijs.