Adverteren

SpoorPro is onderdeel van ProMedia Publishing; online uitgever van toonaangevende business-to-business vakwebsites en nieuwsbrieven in de mobiliteitssector. We bedrijven kwaliteitsjournalistiek en hebben de ambitie om een autoriteit te zijn binnen de vakgebieden waarin we opereren. Naast het schrijven van nieuws, achtergrondartikelen en interviews maken we video reportages die we publiceren via onze web-TV-kanalen. Als aanvulling op onze publicaties organiseren we congressen, beurzen en trainingen.

SpoorPro kiest voor een actieve online benadering. Nieuwsbrieven, eDM, marketing automation en social media worden sterk gebruikt om het nieuwsbereik te vergroten, interactie met de doelgroep te onderhouden en ons lezersbestand te vergroten.

SpoorPro is uniek in de sector!

Wekelijks ontvangen ruim 14.500 personen de nieuwsbrief van SpoorPro. Maandelijks komen meer dan 23.000 unieke bezoekers op onze website. Wilt u ‘in the picture’ komen bij de beslissers en beïnvloeders van in de rail-, en OV sector, dan is adverteren of partner worden bij SpoorPro een logische optie om uw doelstellingen te realiseren!

Onze partners en adverteerders zijn de vooraanstaande bedrijven in hun branche. Wij denken mee en zetten ons in om hun doelstellingen te halen. We gaan een relatie aan voor de lange termijn met onze partners om optimaal rendement te behalen. De basis van de samenwerking bestaat uit een content marketing gerichte aanpak en online advertising. Daarnaast zijn er crossover-mogelijkheden voor partners op onze beurzen en congressen en vacature wervingsmogelijkheden.

Campagnematig adverteren of Business Partner worden

Wilt u in een bepaalde periode of termijn gericht adverteren dan zijn losse campagnes een goede oplossing, dit kunnen onder andere online advertenties zoals banners en rectangles, of inhoudelijke advertorials zijn. Zoekt u meer een samenwerking op de lange termijn om goed in beeld te komen en blijven bij de doelgroep dan is het verstandig om de mogelijkheden voor een Business Partnerschap met ons te bespreken.

Wilt u meer halen uit online marketing en advertising, neem dan met ons contact op voor meer informatie: